Zakelijk laden

Zakelijk laden? Koppel jouw laadpaal vandaag nog met Plugfuse en start direct met automatische verrekening van jouw laadsessies en ontvang iedere maand een vergoedingsfactuur voor jouw betaalde laadsessies!

Laadpaal thuis of op kantoor

Heb je een laadpaal thuis en wil je de zakelijke auto laden met de laadpas van de zaak? Of heb je een laadpaal op kantoor en wil je ook je klanten en personeel de mogelijkheid bieden om te laden? Met Plugfuse heb jij de touwtjes in handen!

In jouw eigen dashboard heb je in één oogopslag inzage in het gebruik van jouw laadpaal of laadplein. Check je totale energieverbruik per maand en zie hoeveel betaalde laadsessies er gedaan zijn.

Laden op de zaak

Ook voor grotere laadpleinen met meerdere laadpalen zorgt Plugfuse ervoor dat iedere laadsessie wordt geregistreerd en wordt verrekend. Stel uw laadpalen open voor gastgebruik en bied uw bezoekers het gemak van laden terwijl zij uw bedrijf of locatie bezoeken.

Toegangsbeheer

Liever alleen bekenden toegang geven tot uw laadpaal? Geen enkel probleem! Met Plugfuse geeft u binnen een handomdraai aan wie u toegang wilt geven tot uw laadpaal met het gebruik van toegangsgroepen. Zowel voor zakelijk laden als privé.

Zakelijk laadpaalbeheer voor bedrijven

Voor bedrijven met laadpalen bij medewerkers thuis biedt Plugfuse een beheerdersaccount aan waarin alle laadlocaties, zowel van het bedrijf zelf als die van medewerkers, inzichtelijk en te beheren zijn. Statussen uitlezen, transacties inzien, vergoedingen instellen en nog veel meer. Alles vanuit één platform en binnen enkele klikken!

Laadpaalbeheer voor installateurs & verkopende partijen

Ook voor installateurs en verkopende partijen is Plugfuse dé oplossing voor snelle en eenvoudige onboarding van laadpalen in onze backoffice. U verkoopt en plaatst de laadpalen en wij doen de rest. Van het instellen van load balancing en het configureren van laadpleinen tot de automatische verrekening van betaalde laadsessies en eerstelijns support.

Ga voor gemak en 100% service, samen met Plugfuse: Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Volg ons op onze socials

Blijf up-to-date via Facebook of LinkedIn

Plugfuse: Zakelijk laden en meer!