Laadpunt detailpagina

Als u doorklikt op een laadpunt vanuit het laadpunt overzicht, krijgt u een detailpagina te zien van het laadpunt waar u snel kunt zien wat de status van iedere aansluiting (EVSE) op uw laadpunt is en kunt u deze onafhankelijk bedienen.

1. Reset & Reboot van uw laadpunt

Als u problemen ervaart met het laden, kan het laadpunt resetten of herstarten uitkomst bieden. U heeft binnen Plugfuse de mogelijkheid een zachte reset uit te voeren (Reset) een een harde herstart (Reboot).

2. Visuele status van de aansluiting

Check hier de status van iedere aansluiting op het laadpunt. Hier ziet u bijvoorbeeld welke aansluiting bezet is, of als er een storing aan uw laadpunt is, ziet u hier om welke aansluiting het gaat.

Als u een dubbele laadpaal heeft, ziet u hier ook twee aansluitingen met ieder een eigen visuele status.

3. Overzicht van actieve Plugfuse modules per laadpunt

Hier vindt u de actieve modules van het laadpunt en de datum van activering van deze modules.

4. Aanmaakdatum van laadpunt

Hier vindt u de datum dat uw installateur het laadpunt heeft gekoppeld met Plugfuse.

5. Unlock connector

Als de laadpaal na een sessie niet automatisch de kabel vrijgeeft, kunt u hier een commando naar het laadpunt sturen zodat de kabel vrijgegeven wordt.

6. Het in- of uitschakelen van aansluitingen op uw laadpunt

U kunt via Plugfuse op afstand aansluitingen in- of uitschakelen. Handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en u zeker wilt zijn dat uw laadpunt niet gebruikt kan worden.

7. Toegangelijkheid van het laadpunt wijzigen

Bepaal hier de toegankelijkheid van uw laadpunt:

Lokaal
Alleen laadpassen en -tags die zijn toegevoegd aan de whitelist kunnen gebruik maken van het laadpunt. Let op: dit zijn altijd gratis laadsessies!

Privé
Naast de laadpassen en -tags die zijn toegevoegd aan de whitelist, kunnen laadpassen en -tags die u heeft toegewezen aan een toegangsgroep én deze gekoppeld heeft aan de locatie waar de lader zich in bevindt, gebruik maken van het laadpunt. (Handig als u bijvoorbeeld een laadpunt op uw oprit geplaatst heeft)

Openbaar
Hiermee kan het laadpunt door iedereen met een geldige laadpas gebruikt worden. Heeft u laadpunten bij uw bedrijfslocatie en wilt u bijvoorbeeld uw bezoekers kunnen laten laden? Dan zet u de laadpunten op dit toegankelijkheidsniveau.