Laadpaalbeheer made


Inzicht & overzicht
Met Plugfuse Charge Point Manager heeft u altijd en overal inzicht in uw laadsessies & -verbruik, support op afstand onder één druk op de knop en automatische verrekening van betaalde laadtransacties. Dit alles voor een vast bedrag van €6,00 incl. BTW per socket per maand voor een AC laadpunt (standaard laadpunt).

Service & support voor installateurs
Wij ondersteunen installateurs door bij de installatie van een laadpunt al hun vragen op het gebied van het online brengen en beheren van een nieuw laadpunt te beantwoorden en zo het gehele onboardingproces en configuratie van laadpunten en -pleinen uit handen te nemen. Zo kunt u als installateur doen waar u goed in bent, zorgen wij ervoor dat uw klanten zorgeloos kunnen laden én zorgen wij voor de eerstelijns support van uw gebruikers.

Service & support voor onze gebruikers
Alle eerstelijns supportvragen worden door ons ontvangen en verwerkt. Elk laadpunt wat aan ons platform gekoppeld wordt door een installateur of partner, wordt voorzien van een uniek nummer welke terug te vinden is op de Plugfuse sticker met QR-code. Bij problemen scant u deze QR-code en neemt u direct telefonisch of per e-mail contact met ons op zodat we het probleem vaak direct al kunnen verhelpen of u kunnen assisteren.

Charging as a Service
Wel een laadplein bij uw pand zodat uw klanten en personeel kunnen laden, maar niet de investering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!