Zakelijk beheeraccount: Nieuw in Plugfuse Online Laadpaalbeheer!

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het verbeteren van bestaande, maar ook aan het uitrollen van nieuwe functionaliteiten. Zojuist hebben we de mogelijkheid toegevoegd om ook een zakelijk beheeraccount te activeren. Ideaal voor bedrijven en wagenparkbeheerders om meerdere laadlocaties te kunnen beheren!

In de laatste versie van Plugfuse Online Laadpaalbeheer is het mogelijk om naast een standaard gebruikersaccount ook een zakelijk beheeraccount te activeren. De verschillen leggen we je hier uit:

Een standaard gebruikersaccount is handig voor particulieren of zakelijke rijders met een laadpaal thuis of op de zaak. Hierin worden alle belangrijke gegevens van de eigenaar en gekoppeld voor het verwerken van laadsessies en het kunnen geven van remote support.

Een zakelijk beheeraccount heeft, naast de mogelijkheden van een standaard account, ook de mogelijkheid om laadpalen bij medewerkers thuis toe te kunnen voegen en deze te kunnen beheren. Op deze manier is het voor medewerkers en organisaties waar de laadpalen in het beheer zijn nóg eenvoudiger om nieuwe laadpalen te activeren en direct te kunnen gebruiken.

Ook gebruik maken van Plugfuse Online Laadpaalbeheer? Check onze website www.plugfuse.io en neem direct contact met ons op!